Vi (kvinder) behøver ikke at være perfekte: 3 podcasts der får dig på nye tanker

Foto: Den uperfekte skole/Podimo

Podimo giver os (kvinder) en kærlig opsang med tre rigtig gode samtalepodcasts.

Du kender den sikkert. Den dårlige samvittighed. Den, der får dig til at føle, at du ikke er tilstrækkelig, at du ikke er perfekt.

Eller de store spørgsmål, der sætter sig fast i hovedet på de dig. Dem, som du tror, du er alene med. Eller de pinlige situationer, som får dig til at krybe ned i sort hul. Med låg på.

Nikker du genkendende til ovenstående kan tre podcasts fra tjenesten Podimo give dig et skud inspiration til at komme på nye tanker og give dig mere trivsel (og flere grin) i tilværelsen.

Den uperfekte skole

Helt ny podcastserie – få 30 dages gratis prøveperiode hos Podimo her

Foto: Den uperfekte skole/Podimo

Den uperfekte skole gør op med perfekthedskulturen. Her taler TV-vært og tidligere model Sara Maria Franch-Mærkedahl med lektor og master i positiv psykologi Sanne Østergaard Nissen om, hvordan vi finder modet til at hylde det uperfekte.

PRØV NU: 30 dages gratis prøveperiode hos Podimo

Lyder det langhåret? Det er det ikke. De to værter taler inspirerende og nede på jorden om de emner, som får os kvinder til at føle os utilstrækkelige i hverdagen. Eksempelvis går de i dybden med forventninger og selvkritik. For hvordan sørger vi for ikke forvente for meget af hinanden? Og hvorfor er vi så hårde ved os selv?

LÆS OGSÅ: Derfor kæmper vi! 3 øjenåbnende doku-podcasts til din kampdag

Podcasten rammer der, hvor det kan gøre ondt, men den lover samtidigt, at vi kommer nærmere det sted, hvor vi finder modet til at hylde det uperfekte og ufuldkomne i tilværelsen. Ja, tak!

Om søndagen græder vi

Ny sæson ude nu – få 30 dages gratis prøveperiode hos Podimo her

Foto: Om søndagen græder vi/Podimo

I podcastserien Om søndagen græder vi lægges sandhederne på bordet. Med ærlige og personlige holdninger, der måske prikker til dine egne tanker, går multikunstneren Hella Joof og forfatter Marie Louise Tüxen i kødet på søndagens navlepilleri.

PRØV NU: 30 dages gratis prøveperiode hos Podimo

For det er jo om søndagen, at de fleste af os kan få de halvdeprisive tanker om vores liv. Hvad stiller man op med en fejlcastet familie? Findes det autentiske menneske? Hvornår skal vi have børn? Må man prutte i andres selskab?

LÆS OGSÅ: Verdens værste år: Måske var 2020 ikke det værste år …

Det er sådanne store spørgsmål, som de to kvinder forsøger at give svarene på. Og det bliver ikke kedeligt. For Hella og Marie Louise (eller MaLou, som Hella kalder hende) udforsker hinandens grænser, stiller hinanden kritiske spørgsmål, siger, hvad andre måske ikke tør og vender selvfølgelighederne på hovedet. Du får oven i købet serveret en frisk søndagsprosa, og i slutningen af hver episode synger de to værter en lejlighedssang. Det er ikke altid kønt, men det er befriende og uperfekt!

Hvor er mit ansigt?

Alle afsnit ude – få 30 dages gratis prøveperiode hos Podimo her

Foto: Hvor er mit ansigt?/Podimo

Denne podcast er lige nu på pause, og dermed har du en god chance for at nå at høre de første af seriens afsnit, før næste sæson får premiere.

PRØV NU: 30 dages gratis prøveperiode hos Podimo

Værten er ingen ringere end den populære TV-vært Sofie Linde, og i denne podcastserie slår hun én gang for alle fast, at det er menneskeligt at fejle! Ligegyldigt, hvor pinlig en situation, du har skabt! For i følge Sofie skal selvironi vinde over forfængelighed.

LÆS OGSÅ: Lær om seje kvinder gennem historien med Podimo

Og der er nok at grine af. Vi skal fx høre om vennen, der blev væk i Bilka, om dårlig mave og andre uperfekte historier. Til sidst vil du også føle, at det ikke giver mening, at vi skammer os over pinligheder i alt for lang tid.

Alle tre podcasts kan lyttes hos Podimo.

Total
1
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like