Top 5: Vi Elsker Podcasts favoritter i 2022 (indtil videre)

Cover podcast The Dropout
The Dropout – fortalt af Cecilie Beck / Foto: Podimo

Vi er godt inde i det nye år og der er allerede blevet udgivet en masse skønne og fantastiske episoder af podcasts i løbet af 2022.

Vi Elsker Podcasts har samlet en liste over vores favoritter indtil videre i 2022. Læs med og se, om din egen favorit for i år er med på listen. Ellers kan du bruge listen som en anbefaling for, hvilke titler du bør sætte på din to-hear liste.

Du finder samtlige af de nedenstående podcasts hos vores samarbejdspartner Podimo. Hos Podimo kan du lytte til en masse knaldgode podcasts. Klik her og få adgang til alle podcasts hos Podimo, inklusiv vores favoritter, for 0 kroner de første to måneder.

Narkobetjenten og den kriminelle underverden

Cover for true crime podcasten Narkobetjenten og den kriminelle underverden
Narkobetjenten og den kriminelle underverden / Foto: Podimo

Podcasten udkom med det første afsnit i august 2021, og den fortsætter med at levere fantastiske afsnit uge for uge. Narkobetjenten og den kriminelle underverden er et kæmpe hit på Podimo og det forstår vi godt!

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Podcast anbefaler: 3 podcasts du skal høre i juni

René Dahl Andersen og Pernille Brunse, som er værter i denne podcast, skuffer aldrig med deres utrolige historier fra den kriminelle underverden. Andersen har en spændende baggrund inden for politiet med næsten 20 års erfaring. Han har bl.a. været undercoveragent for PET. Brunse er journalist, og giver dig et unikt indblik i en verden af prostituerede, pushere og meget mere.

Hvis du ikke har lyttet til den endnu, så skynd dig ind på Podimo og lyt med.

Mads og Møldrup – mellem venner

Cover Mads og Møldrup podcast
Mads og Møldrup – mellem venner / Foto: Podimo

Vi er vant til at se dem sammen på TV, men nu har Danmarks darlings startet deres helt egen podcast, og vi er vilde med den. Det første afsnit udkom i marts 2022, men Mads og Møldrup – mellem venner er allerede en storfavorit blandt lytterne.

LÆS OGSÅ: 5 sjove podcasts, der får dig i godt humør

Lyt med, når Mads Steffensen og Flemming Møldrup tjekker ind med hinanden, og drøfter emner, de har på sinde. Ting som venskaber, parforhold, musik og politik er blot et par eksempler på, hvad episoderne handler om.

Har du brug for at koble af med en afslappende podcast? Så er Mads og Møldrup – mellem venner svaret for dig.

Hav & Kamal

Hav & Kamal / Foto: Podimo

Vi blev introduceret til podcasten Hav & Kamal i januar 2022, og den blev et megahit fra udgivelsen af første episode. De har fået en super god rating på alle deres afsnit. Det er tydeligt, at deres lyttere er meget interesserede i at høre, hvad drengene har på hjertet.

Hav og Kamal diskuterer hverdagens problemer og dilemmaer, og kommer med deres helt egne meninger til, hvordan man kan takle hverdagen med et højt humør. Du har endda også nu mulighed for at følge med på video, da de er begyndt at indspille deres ugentlige podcast.

Grundet ovenstående er Hav & Kamal naturligvis med på listen over Vi Elsker Podcasts favoritter i 2022 indtil videre. 

Fries up your life

Cover fries up your life podcast
Fries up your life / Foto: Podimo

Pigerne Nanna og Josephine fortsætter med at dele ud af deres dejlige humør og skønne humor. Fries up your life fik debut på Podimo tilbage i maj 2021 – men selv her et år efter er podcasten stadig en stor succes hos lytterne.

Nanna og Josephine guider deres lyttere igennem voksenlivet via deres brevkasse, som alle kan skrive ind til. Som de siger, så er det kun fantasien, der sætter grænser i forhold til, hvilke spørgsmål du brænder inde med.

LÆS OGSÅ: Månedens tip: Podcasts om personlige fortællinger

Hvert afsnit varer cirka en halv time, og du kan derfor nemt komme igennem en masse spørgsmål og svar på din daglige gåtur eller inden sengetid.

The Dropout

The Dropout / Foto: Podimo

Den sidste podcast, vi har med på listen, er The Dropout. Og det er der en god grund til. Vi kan ikke få nok af historien om Elizabeth Holmes og hendes ekstraordinære svindelsag mod hele den amerikanske befolkning.

The Dropout er et must at lytte til. Den bliver fortalt af vært Cecilie Beck, som er særdeles dygtig til at holde hendes lyttere interesserede og engagerede.

Podimo

Din personlinge podcast-app
  • Hundredvis af eksklusive podcast – kun tilgængeligt på Podimo
  • Nemt at finde og følge de bedste podcasts
  • Playlister med anbefalinger fra vores redaktion
  • En masse gode lydbøger
  • Stort børneunivers
  • Ubegrænset lytning
  • Personligt bibliotek

…og meget meget mere.

Logo banner podimo

LÆS OGSÅ: Kom tæt på Herlufsholm Kostskole gennem DR: ‘Uden straf – ingen skole’

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Momkind’ er en ærlig podcast om livet som mor og alt, der følger med

Total
3
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like