Politiet fortæller sandheden om deres arbejde i ny podcast: ‘Sorte dage i politiets historie’

Sorte dage i politiets historie / Foto: Podimo

Skæbnesvangre fortællinger er der desværre mange af i politiet. ‘Sorte dage i politiets historie’ gør dig klogere på emnet.

Politimuseets Podcast er udkommet med ny fortælling om nogle af de sværeste tider der er fundet sted under politiets arbejde. Sorte dage i politiets historie går tæt på det danske politi og de politifolk der har været en del af de dystre hændelser podcasten beretter om. 

Sorte dage i politiets historie kommer ind på autentiske historier der har præget og  traumatiseret forskellige danske politifolk som har fået ar på sjælen der formentlig aldrig blev eller bliver helet. 

Det ufrivillige politiarbejde skal gøres

Første episode er todelt, og omhandler tiden efter anden verdenskrig. Her blev det danske politi nemlig sat til at henrette i alt 46 landsforrædere. Dette blev gjort med et dræbende geværskud fra ufrivillige politifolk der blot udførte deres pligt.

Værterne Frederik Strand og Anders Brandt Lundager snakker med den tidligere politibetjent, Frantz, som netop var en af de udvalgte til at udføre henrettelserne tilbage i 1946.

Sorte dage i politiets historie sætter fokus på nogle af politiets hårdeste stunder, og kan lyttes hvor du lytter til podcast.

LÆS OGSÅ: True crime: De mest populære på Podimo lige nu

LÆS OGSÅ: Ny true crime-podcast har narkobetjent som vært på Podimo 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Jeg overlevede’ giver stof til eftertanke

Total
8
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like