Hvis du kan lide serier som ´Mindhunter´ og ´Making a Murderer´, vil du elske disse 3 podcasts

Foto: Man in the Window

Når man er i tvivl om, hvad man skal lytte til som det næste, er det altid godt at tage udgangspunkt i noget, man allerede kan lide.

Netop af den grund får du her 3 anbefalinger til true crime podcasts, som helt bestemt vil være et hit for dig, der elsker serier som Mindhunter og Making a Murderer.

Som titlerne indikerer, er dette 3 podcast, der vil sætte tankerne i gang hos hvem som helst. Og vi kan med sikkerhed garantere, at du ikke kan stoppe med at lytte. Kan du godt lide krimi og mystik med et twist? Så lyt med hos Podimo!

LÆS OGSÅ: De bedste podcasts: hvad du skal høre lige nu

Vi Elsker Podcast tilbyder dig i samarbejde med Podimo lytning for kun 29 kr. de første tre måneder. Benyt dig af dette link, og så er det bare at trykke “play”.

The Dating Game Killer

Foto: The Dating Game Killer/Wondery

Navnet er Rodney Alcala, og du har måske hørt det før. Hvis ikke, så vil du aldrig glemme det, efter du har hørt podcasten The Dating Game Killer.

Aliasset ”The Dating Game Killer” stammer fra 1978, da Alcala vandt en date i det populære amerikanske TV-program The Dating Game, hvor han fandt sine ofre.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘The Devil Within’ er både en grusom og gennemarbejdet podcast

Allerede på dette tidspunkt gemte Alcala på dystre og skrækslagne hemmeligheder. Han var i virkeligheden et uhyre og en seriemorder med flere drab på samvittigheden. De fleste af hans ofre var kvinder, der tidligere havde deltaget i tv-programmet, hvoraf flere af disse personer aldrig er blevet set siden.

Hvis man godt kan lide krimi med et twist, så lyt med og få et indblik i nogle af de mest grusomme mord, fortalt af Stephen Lang og co-host Tracy Pattin.

Jensen and Holes: The Murder Squad

Foto: The Murder Squad/Podtail

Udforsk detektiven gemt i dig selv med podcasten The Murder Squad. I podcasten forsøger programmets værter; tidligere efterforsker Paul Holes og eftersøgende journalist Billy Jensen at opklare tidligere uopklarede sager.

Gode fifs om efterforskeres fremgangsmåder og formåen kan samles op i stribevis, måtte der sidde en håbefuld og aspirerende detektiv derude og lytte med. Værterne modtager tips og ideer fra deres lyttere på podcasten, der på denne måde måske kan være med til at opklare de såkaldte ”Cold cases”.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af ’Den Korte Podcast’ episode 1+2: “Kirsten Birgit-karakteren virker bedst på lyd”

Mordsager, savnede personer og voldsomme hændelser gennemgås i detaljer, for at se nærmere på, hvad de potentielt kan bringe videre til ordensmagten.

Med 150 episoder ude er der mange timers efterforskning klar i dine høretelefoner, finder Paul og Billy svarende på nogle af de uopklarede sager? Hvis ikke… Gør du? Måske har værterne overset noget, som du ikke har!

Man in the Window: The Golden State Killer

Foto: Man in the Window

Joseph James DeAngelo er ikke kun en seriemorder. Han er også en voldtægtsmand og en indbrudstyv. DeAngelo er blevet dømt for 3 mord, 62 voldtægter og hele 100 indbrud. Og så står han som hovedpersonen i nogle af de mest opsigtsvækkende sager i perioden midt 70’erne til midt 80’erne.

I podcasten Man in the Window: The Golden State Killer dykker vi ned i Joseph James DeAngelos grusomheder over 31 episoder.

Der var mange spekulationer om, hvorvidt alle disse frygtelige handlinger kunne være begået af én mand alene. Det er dog sandheden, og i denne podcast får man et helt særligt indblik i flere af hans frygtelige handlinger, samt motiverne bag.

LÆS OGSÅ: Fascinerende fortællinger fra fortiden: 6 heftige historiepodcasts

Det er ikke uden grund, at DeAngelo har fået navnet “The Man In The Window”. Han er nemlig blevet set af flere af hans ofre, stående nøgen udenfor deres vindue med et tomt blik i øjnene. Han er ikke den typiske indbrudstyv… Alle hans indbrud er draget af seksuelle motiver, samt den rus, han opnåede, ved måske at blive opdaget.

Joseph James DeAngelo ville have været en absolut oplagt kandidat for Holden og Bill fra Mindhunter at interviewe, ligesom de dykkede dybt ned i Edmund Kempers dybe sind for at kortlægge profilering og typiske kendetegn ved seriemordere.

Podimo

Din personlinge podcast-app
  • Hundredvis af eksklusive podcast – kun tilgængeligt på Podimo
  • Nemt at finde og følge de bedste podcasts
  • Playlistes med anbefalinger fra vores redaktion
  • Ubegrænset lytning
  • Personligt bibliotek

…og meget meget mere.

LÆS OGSÅ: Top 10: De bedste lydbøger på streamingtjenesterne lige nu

LÆS OGSÅ: Kunne du lide ’Mors afskedsbrev’, vil du elske …

Total
32
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like