Guide til nye podcasts: 5 podcasts du kan høre i juni

Foto: Podtail

Mangler du inspiration til den næste podcastserie, du skal høre? Her får du fem gode bud på nyere podcasts.

Er du til Ricky Gervais humor? Historier fra den virkelige (kriminelle) verden? Eller trænger du mest til et kort nyhedsoverblik hver morgen?

Find inspiration til podcasts om bl.a. samfund, true crime og politik i vores liste over, hvad du bør lytte til i juni.

True crime: Spy Affair

Fik du koldsved af at høre The Shrink Next Door og Dr. Death kan du godt gøre dig klar til endnu en neglebidende fortælling om de virkelige kriminelle hændelser.

LÆS OGSÅ: 3 true crime podcasts, der får det til at løbe koldt nedad ryggen

For podcaststudiet Wondery er ude med endnu en god historie, nemlig Spy Affair. Denne gang dykker de ned i historien om den russiske spion Maria Butina og hendes forhold til Rusland, USA og FBI.

Samfund: Absolutely Mental 

Komiker, manusforfatter, skuespiller, producer og instruktør (tilføj selv flere titler) Ricky Gervais (After Life) har begået endnu en podcast.

I hver episode ringer han til sin ven filosof og neuroforsker Sam Harris (The End of Faith), og taler med ham om vigtige og slet ikke vigtige spørgsmål.

Politik: Ingen kommentarer

Foto: Podigee

I Ekstra Bladets nye podcastserie Ingen kommentarer agerer jounalist Brian Weichardt og politisk kommentator Joachim B. Olsen værter.

Sammen (og i afmagt) vender de hver uge de største historier i dansk politik, og går i kødet på de politiske hovedpersoner.

Dokumentar: Rockersønnens hemmelighed

Lader du dig opsluge af dokumentarfilm og -serier om mennesker og de historier, der afviger fra normalen? Så er denne podcast en serie for dig.

LÆS OGSÅ: Guide: 3 danske podcasts alle kan lytte med på

I Rockersønnens hemmelighed får vi historien om drengen Cain, der ynder at danse og klæde sig ud som pigerne, og føler sig ganske forkert i en by, hvor hans far er rocker.

Nyheder: Morgenposten

Berlingske har lanceret to podcasts med nyheder på samme tid. På denne liste nævner vi Morgenposten, som udkommer hver morgen.

Her giver de os et nyhedsoverblik, så vi er godt klædt på til at møde ind på arbejdet og tale med om dagens vigtigste emner. #detvarsålidt

LÆS OGSÅ: 5 af de mest populære podcasts i 2021

LÆS OGSÅ: De bedste af de nye: 3 podcasts du skal høre

Total
6
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like