Anmeldelse: ’Millionklubben’ udfolder aktuelle tankestrømme, de fleste går med lige nu

Millionærklubben podcast cover
Millionærklubben / Foto: Podimo

Det kan ofte være svært at gennemskue aktiemarkedet for de fleste investorer. Her kommer Millionærklubben ind i billedet.

Vi ved ikke, hvordan verden ser ud i morgen. Men vi kan gøre et forsøg på at håndtere de ændringer, usikkerheder og muligheder, der måtte komme vores vej.

Millionærklubben giver et stærkt grundlag for viden i felter, du måske ikke er en ørn i, men som du ønsker at mestre.

Tanker om tiden

Den bedste investering er den tid, du lytter”. Sådan står der i Millionærklubbens podcastbeskrivelse, hvilket jo lægger op til, at du faktisk kan få en hel del ud af at lytte med. Men hvad er det helt præcist, der er på tapetet i denne podcast?

Millionærklubben sætter gang i og udfolder de tankestrømme, de fleste på et eller andet tidspunkt har tænkt – og som faktisk virker mere relevant i dag, end det var for bare nogle år tilbage. I podcasten er der et omfangsrigt fokus på aktier og store virksomheder, som har noget at sige, når det kommer til finansverdenen. Emnerne spænder fra renteforhøjelser, krig, inflation og andre faktorer, der kan påvirke aktiemarkedet.

Mange har efterhånden forsøgt sig med aktiemarkedet og investeringer, men nogle gange kan det være lidt svært at finde startpunktet. Dér kan Millionærklubben komme til undsætning, når komplekse emner gøres lidt mere spiselige og forståelige for den almene lytter og investor.

Lærerig viden og aktietips

Kurverne kan stige og falde på aktiemarkedet, men kan give mange muligheder på længere sigt – også i takt med inflationen. Dog kunne det efter min mening være rart med en lærebog om investeringer i disse tider, hvor markedet er meget sværere at forudse. Her kan man altså godt vinde noget, ved at ty til denne podcast.

LÆS OGSÅ: 5 podcasts til dig, der interesserer dig for business

Når der sker noget opsigtsvækkende i verden, kan det påvirke aktiemarkedet, og det er noget eksperterne i Millionærklubben er opmærksomme på. Podcasten undersøger blandt andet de begivenheder, der kan have en indflydelse på aktiernes position, og diskuterer konsekvenserne heraf. Det kunne eksempelvis være den fremtrædende energikrise samt den galopperende inflation, vi oplever lige nu.

Det gennemgående er altså, hvad en god investor gør i situationer, der kan give grund til nervøsitet og bekymring. Her tager de lytteren med på skolebænken, når de giver tips og viden til, hvilke aktier man skal kigge efter, når inflationen er høj eller hvilke man skal holde sig fra.

Kompetent panel

I de sædvanlige stærke værtsroller får vi Bodil Johanne Gantzel og Sara Sjølin, der begge har stor erfaring i finansfeltet med deres årelange baggrund som finansøkonom og finansjournalist, som bare er noget af det, der understreger deres viden inden for dette fagområde.

Millionærklubben benytter sig ligeledes af paneler med meget kompetente eksperter og analytikere, hvilket jeg synes giver virkelig meget til lytteoplevelsen. Det er folk, der er enormt kloge på aktie- og finansmarkedet, og som trækker på deres egne erfaringer.

Det er altså både ned- og opture, de kan komme ind på, når de taler om deres egne aktieporteføljer og resultater. Derfor lægger Millionærklubben også op til hvilke konkrete værktøjer man som investor kan benytte – nybegynder som erfaren.

En god investering

Podcasten er aktuel og omtaler netop, hvordan man investerer i en kritisk periode, som dén vi står i lige nu. Og så er det et plus, at episoderne udkommer dagligt i hverdagene, så man hele tiden bliver opdateret på det nye.

Vil man lære, hvorfor tallene er røde og grønne i aktieregnskabet, så giver Millionærklubbens kompetente eksperter et godt udgangspunkt til forståelse. Det konkretiseres og aktiemarkedet bliver gjort en del mere gennemskueligt, hvilket jeg synes, gør det endnu mere interessant at lytte med.

Man skal holde tungen lige i munden, men det er helt bestemt, at hvis man er interesseret i at dykke ned i aktier, så kan det være en god investering at lytte til Millionærklubben.

Fakta om ‘Millionærklubben’

  • Værter: Bodil Johanne Gantzel og Sara Sjølin
  • Antal episoder: 101
  • Varighed: 54 minutter
  • Dansk streamingplatform: Apple Podcast, Spotify og Podimo.
  • Land: Danmark
  • Produktionsår: 2011-2022

LÆS OGSÅ: Guide: De 5 mest populære podcasts i Danmark lige nu

LÆS OGSÅ: De vildeste podcasts om seriemordere

Total
1
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like