5 sjove podcasts, der får dig i godt humør

Cover sitter podcast
Sitter / Foto: Podtail

I denne måned har vi lyst til at få dig i et ekstra godt humør!

Af den grund har vi samlet 5 podcasts, der kan bringe et smil frem på dine læber og få dig i godt humør på ingen tid. Læs med og husk, at du kan finde alle de nedenstående podcasts direkte i Podimo app’en.

Bliv medlem af Podimo i dag, og få den første måned til blot 9 kroner. Herefter koster et abonnement hos Podimo 59 kroner om måneden.

Slå på tråden

cover slå på tråd
Slå på tråden / Foto: Podimo

Kan du huske, da du var yngre, og det sjoveste i hele verden var at lave telefonfis? De tre venner Malte Ebert, John O’power og Emilie Pil har nu bragt konceptet tilbage i stor stil.

Podcasten Slå på tråden er helt ny, og den er allerede meget populær. Det er en anderledes podcast, men den vil helt sikkert give dig et godt grin med på vejen.

Værterne mødes hver uge og ringer til forskellige kendte og ukendte mennesker rundt omkring i Danmark, som de laver telefonfis med. Du kender sikkert værterne og ved derfor også, at de gør dette i god tro. Målet er at få et godt grin sammen med deres offer, samt dig som lytter.

Klovn podcast

Frank Hvam og Casper Christensen – den dynamiske duo, der aldrig bliver for gamle til at rode sig ud i uheldige, pinlige, akavede, men oftest sjove, situationer.

Du har sikkert set eller hørt om TV-serien, der byder på utallige tå-krummende oplevelser, som makkerparret bliver udsat for. Denne bliver nu – med aktuelle lydklip – gennemgået af podcastens værter Jacob Ege Hinchely og Rikke Collin.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Podcast anbefaler: 3 podcasts du skal høre i maj

Vil du have garanti for grin og humør? Så er Klovn podcast uden tvivl en sikker vinder. Du kan lytte til de mange afsnit hos Podimo.

Sitter

Cover sitter podcast
Sitter / Foto: Podtail

På listen over sjove podcasts, der får dig i godt humør er Sitter. Det er en skøn og herlig podcast i selskab med Iben Hjejle og Signe Lindkvist. Hvis man bare kender lidt til de to skønne værter, ved man også, at dette er en podcast med en masse god energi og selvironi.

De to kvinder deler tanker og holdninger med deres lyttere, og de er hudløst ærlige. De snakker både stort og småt – tidligere forhold, livet generelt, nyheder og alt derimellem. Et smil på læben og en god samtale kan være lige den pause, du har brug for i hverdagen!

Pernille Harders tæer

De er sjove, de er frygtløse og de er i den grad lidt skøre. Dette er den første mail-korrespondance-podcast nogensinde! Værterne, som du med stor sandsynlighed kender, er de tidligere kollegaer fra DR, Anders Lund Madsen og Thomas Skov Gaardsvig.

LÆS OGSÅ: 5 gode podcasts du bør høre, som du (måske) aldrig har hørt om

I podcasten Pernille Harders tæer genforenes de, og skriver mails til hinanden, som bliver læst op. Gennem tiden har de to værter deltaget i adskillige populære talkshows og tv-shows på den store danske scene, så de ved, hvad de laver.

Episoderne er relativt korte, og kan derfor nydes med en kop kaffe, hvis man lige har brug for et ”break” i løbet af dagen.

Hakkedrengene

Cover Hakkedrengene podcast
Hakkedrengene / Foto: Podimo

Var du også stor fan af de legendariske actionfilm fra 80’erne og 90’erne med velkendte skuespillere som Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger og Jean Claude Van Damme?

Listen af fantastiske film fra denne tid er meget lang, specielt når det handler om actionfilm. I denne podcast vil værterne gå i dybden med disse klassikere, der kan genses igen og igen. Mon ikke det kan bringe et lille smil frem på læben at tænke tilbage på denne gyldne tid for actionfilm, og se Arnold Schwarzenegger for sig sige ”I’ll be back”.

Som titlen indikerer, kan denne podcast tendere til at være lidt af en drengerøvs podcast. Afsnittene varer alt fra 1 til 2 timer, og der er mange at tage fat i. Så find den, der handler om din yndlingsfilm, og tag med på en rejse tilbage til de mange klassikere!

Podimo

Din personlinge podcast-app
  • Hundredvis af eksklusive podcast – kun tilgængeligt på Podimo
  • Nemt at finde og følge de bedste podcasts
  • Playlister med anbefalinger fra vores redaktion
  • En masse gode lydbøger
  • Stort børneunivers
  • Ubegrænset lytning
  • Personligt bibliotek

…og meget meget mere.

Logo banner podimo

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Hva så?! forklarer alt’ er lærerig underholdning af den bedste slags

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Opgøret’ er fuldkommen fantastisk

Total
8
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like