5 podcasts til dig, der interesserer dig for business

Finansbaren podcast cover
Finansbaren / Foto: Podimo

Vi Elsker Podcast og Podimo guider dig til fem gode podcasts med fokus på business. Læs med her og bliv klogere.

Interesserer du dig for investering, regnskabsanalyse, inflation, obligationskurser og aktietrends? Eller måske du har svært ved at følge med, når der tales om international og daglig økonomi, men gerne vil blive stærkere til det?

Uanset hvilken gruppe du hører til, kan du med fordel læse med i denne artikel. For vi giver dig vores bud på 5 podcasts, der kan gøre dig endnu klogere inden for diverse aspekter af business og økonomi.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Ubegribeligt’ sætter tankerne i gang

Du kan lytte til de nedenstående podcasts om business og økonomi hos vores samarbejdspartner, Podimo. Har du endnu ikke adgang til alt det gode indhold hos Podimo, kan du komme i gang nu for 0 kroner. Podimo tilbyder nemlig to måneders gratis lytning til nye kunder. Dét er da et godt tilbud!

Finansbaren

Finansbaren podcast cover
Finansbaren / Foto: Podimo

Dette er ikke fredagsbaren, som du kender den. I Finansbaren får du i stedet serveret en cocktail af nyheder fra de globale børsmarkeder. Du kommer derfor tæt på hændelser, der har betydning for dine investeringer, samt gode input fra mennesker, som længe har været i toppen af business verdenen.

LÆS OGSÅ: Top 5: Vi Elsker Podcasts favoritter i 2022 (indtil videre)

Værten Pernille Enggaard deler hver fredag et glas med dagens panel. Der er tale om et skiftende panel af aktiestrateger, cheføkonomer, topchefer og investorer, der sammen med Pernille drøfter, hvad der er op og ned i de massive pengestrømme på markederne.

Tune in, og få dit overblik over verdensøkonomien hver fredag. Du kan lytte til Finansbaren eksklusivt hos Podimo.

Overskud

Overskud podcast
Overskud / Foto: Podtail

Er du også ofte mere forvirret, når du forlader mødet med bankrådgiveren, end da du kom ind til mødet? Så kan Overskud med stor sandsynlighed være podcasten for dig!

Sammen med forskellige gæster i studiet, giver værten Sofie Østergaard en række gode råd til dig, der ønsker at optimere din økonomi, samt at skabe mere værdi af din hårdt tjente løn. Emnerne går fra alt til at kunne snakke om økonomi med sine børn, gode råd til forhandling i banken, samt alternative investeringer og årsoptimering af din private økonomi.

Sofie åbner desuden op for rådgivning i studiet, og vejleder lyttere foran mikrofonen. Lyt med her, og skru op for økonomisnak i øjenhøjde!

Millionærklubben

Millionærklubben podcast cover
Millionærklubben / Foto: Podimo

Geopolitik, krig, inflation og rentestigninger. Hvad har de af indflydelse på aktiemarkedet? Og hvorfor? Det er, hvad Millionærklubben kan svare på.

Med fokus på store virksomheder og aktier, dykker eksperterne i Millionærklubben ned i regnskaber, risici og store globale hændelser, som kan have betydning for, om der står grønne eller røde tal i netop dit aktiedepot.

LÆS OGSÅ: 5 podcasts til dig, der elsker fodbold

Få her overblikket over de nyeste regnskabstal, og hvad der rykker på markederne. Som Millionærklubben selv nævner; den bedste investering er den tid, du lytter!

Nye kunder hos Podimo får adgang til alt indhold for 0 kroner de første 60 dage. Opret dig her.

Ejendomsinvestoren

Ejendomsinvestoren cover podcast
Ejendomsinvestoren / Foto: Podtail

Som titlen indikerer, er dette en podcast til dig, der har interesse for ejendomsinvestering. Måske investerer du allerede selv, måske du er aspirerende ejendomsinvestor, eller måske du blot har interesse for emnet.

LÆS OGSÅ: 3 podcasts, du skal lytte til på Podimo i juli

I Ejendomsinvestoren diskuteres de mange detaljer og faldgrupper, der potentielt kan skabe udfordringer for dig, som vil investere i ejendomme. Podcasten dækker alt, hvad man skal tænke på, når man foretager et køb af fast ejendom. F.eks. kommer Ejendomsinvestoren ind på emner som lånestruktur, juridiske dokumenter, forhandlinger, samt succeser og fejl fra konkrete handler.

Værten Lars Horsbøl tager dig med hele vejen rundt, og vil med stor sandsynlighed gøre dig til en mere succesfuld ejendomsinvestor!

#Investeringspodcasten

Investeringspodcasten cover
Investeringspodcasten / Foto: Podimo

Værterne Per Hansen og Helge Larsen skaber i #Investeringspodcasten et univers for den private investor, hvor målet er at holde lyttere opdaterede på investeringstendenser. Per Hansen, investeringsøkonom på Nordnet, og Helge Larsen, ejer af den populære aktiegruppe ”Proinvestors aktiesnak” på Facebook med knap 50.000 medlemmer, tager dig i hånden uge for uge og skaber et glimrende overblik, når de holder kriser, regnskaber og tendenser under den finansielle lup.

Mangler du inspiration til din portfølje? Så lyt med hos Podimo, og find din næste potentielle investering!

Podimo

Din personlinge podcast-app
  • Hundredvis af eksklusive podcast – kun tilgængeligt på Podimo
  • Nemt at finde og følge de bedste podcasts
  • Playlister med anbefalinger fra vores redaktion
  • En masse gode lydbøger
  • Stort børneunivers
  • Ubegrænset lytning
  • Personligt bibliotek

…og meget meget mere.

Logo banner podimo

LÆS OGSÅ: Månedens tip: Gode podcasts om historie

LÆS OGSÅ: Sommerens podcast anbefalinger

Total
1
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like