5 podcasts du kan stresse af med i julen

Cover af podcasten hvor er mit ansigt
Foto: Hvor er mit ansigt/Podimo

Her kommer en anbefaling med 5 forskellige podcasts, du kan stresse af og hygge med i selskab med din familie eller venner i julen!

De fleste tilbringer julen i familiens skød. Og selvom juledagene ofte er nogle af de hyggeligste på året, kan man stadig godt have brug for en lille pause. Dét kan du få med disse podcasts, der giver dig mulighed for at stresse af sammen med dine nærmeste.

Du kan lytte til alle de nedenstående podcasts på Podimo. Lige nu får du 7 dages gratis lytning!

Mens vi strikker

Cover af podcasten Mens vi strikker
Foto: Mens vi strikker/Podimo

Til strikkeentusiasten, der søger en behagelig podcast, imens julesweateren bliver færdig, er Mens vi strikker det perfekte valg!

Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg tager dig igennem nogle hyggelige og afstressende afsnit, hvor de taler vidt og bredt om mange forskellige emner. Du får sågar også en masse fantastiske strikketips med på vejen fra deres strikkementor Ulla fra Fyn.

LÆS OGSÅ: De bedste podcasts i 2021

Ønsker du at se, hvad de er ude på, kan du også lure deres Instagram @mensvistrikker, hvor du kan følge med i deres univers.

Mens vi strikker kan lyttes til eksklusivt på Podimo!

Børn i bagagen

Cover af børn i bagagen podcast
Foto: Børn i bagagen/Podimo

Hvem elsker ikke at rejse? I denne podcast tager Caroline og Pelle Hvenegaard dig med til varmere himmelstrøg. Så kan du drømme dig lidt væk, når du skal have en pause fra kulde og sne. Eller måske lade dig inspirere til fremtidige rejser.

LÆS OGSÅ: Top 5: Podcasts du kan lytte til i en travl hverdag

Podcasten giver et unikt indblik i at rejse verden rundt med et barn i bagagen – nemlig deres datter Ukhona på 5 år. Børn i bagagen er en podcast, der kan få dig til at slappe af og give dig et smil med på vejen.

Det er en hyggelig podcast, som du kan lytte til med hele familien.

Hvor er mit ansigt?

Cover af podcasten hvor er mit ansigt
Foto: Hvor er mit ansigt/Podimo

I denne podcast er vores allesammens solstråle Sofie Linde vært. Hun tager dig med ind i et univers, vi alle kan relatere til – at tabe ansigt og ende i pinlige situationer.

Heldigvis er pinlige episoder noget, de fleste kan se tilbage på med et smil. Og sådanne historier vil Sofie Linde bringe til bordet i massevis fra den virkelige verden. Historierne er typisk sendt ind af lyttere, men også fra Sofies egne venner.

Podcasten er ideel at lytte til for hele familien, ung som gammel, så alle kan lære og huske, at pinlige episoder kan ske for enhver. Måske I kan stresse af og lytte til den, mens I laver julebag?

Mads & børneholdet – Dilemmaer om børn, af børn

Cover af podcasten Mads og børneholdet
Foto: Mads og børneholdet/Podimo

FOMO, fodboldkampe, make-up og kærlighed. Dette er blot et par af de emner Mads og børneholdet tager fat i, i denne podcast. Emner og problemstillinger, der fylder for de unge, er til tider ikke i øjenhøjde med forældre.

Hver lørdag udkommer et nyt afsnit, hvor Mads sidder klar med et hold af 3 nye friske værter. Her vil de tage fat i udvalgte emner og dilemmaer, som er indsendt af andre unge, hvor de vil forsøge at give svar på de spørgsmål, forældre måske ikke kan svare på.

LÆS OGSÅ: Fascinerende fortællinger fra fortiden: 6 heftige historiepodcasts

Podcasten er egnet til teenagere og unge, og derfor må vi komme med en advarsel… Det er ikke sikkert, at forældre kan følge med!

Men Mads og børneholdet kan dog alligevel være med til at sætte fokus på nogle emner, som man ikke normalt selv var kommet ind på i hjemmet. Også selvom man som forælder ikke kender til alle forkortelser, udtryk o.l.

Fisker i egen sø

Cover af podcasten Fisker i en sø
Foto: Fisker i egen sø/Podimo

Få et indblik i en lille familie bestående af Kasper og Stephanie Fisker og deres 3 børn i podcasten Fisker i egen sø.

Kasper, der er tidligere fodboldspiller, og influencer Stephanie byder dig velkommen i deres travle hverdag – med ærlige samtaler, begivenheder i familien og alt der hører med.

Den populære podcast henvender sig til andre familier, der kan relatere til dagligdagens udfordringer, samt op og nedture. Vi har at gøre med en spontan familie, der ikke er bange for at prøve grænser af, og kaste sig ud i udfordrende aktiviteter.

Podimo

Din personlinge podcast-app
  • Hundredvis af eksklusive podcast – kun tilgængeligt på Podimo
  • Nemt at finde og følge de bedste podcasts
  • Playlister med anbefalinger fra vores redaktion
  • En masse gode lydbøger
  • Stort børneunivers
  • Ubegrænset lytning
  • Personligt bibliotek

…og meget meget mere.

LÆS OGSÅ: Fra hygge i strikkeskuret til samfundets mørkeste afkroge: De nyeste og mest populære podcasts på Podimo

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Jeg overlevede’ giver stof til eftertanke

Total
3
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like