3 podcasts, du skal lytte til på Podimo i september

Radio tour cover
Radio Tour / Foto: Podtail

Hverdagen rammer de fleste af os i september, da sommerferien er slut og skolen eller arbejdet kalder. Men så er det godt, at en god podcast kan løfte humøret!

Uanset om du har brugt hele din sommer på at lytte til podcasts eller ej, guider vi dig her til 3 gode podcasts, som du (måske) ikke har hørt om endnu, og som du bør lytte til på Podimo i september.

Nye kunder hos vores samarbejdspartner Podimo får den første måned til 0 kroner. Derefter koster det blot 59 kroner om måneden. Har du allerede en bruger hos Podimo, er det bare med at hoppe ind og trykke play.

Legendariske mord

Cover Legendariske mord
Legendariske mord / Foto: Podimo

Legendariske mord udkom i 2020 med 8 spændende og chokerende afsnit om nogle af de mest berømte og betydningsfulde mord. Nu er de tilbage med anden sæson, og den er allerede en favorit blandt lytterne.

Værterne Ane Cortzen og Jørgen Lange Thomsen er utroligt dygtige til at formidle fortællingerne med chokerende detaljer. Jørgen er retsmediciner, og sammen med Ane obducerer de i podcasten historiske mord, afsnit for afsnit.

De to værter går blandt andet i dybden med mordet på Martin Luther King, der er én af historiens mest betydningsfulde drab. Du får et indblik i Kings liv helt fra barndommens tid og frem til drabet i 1968.

I løbet af de cirka 30 minutter, som hvert afsnit indeholder, tager de lytteren med igennem en detaljeret og spændende rejse fra start til slut. Hvis du er tilhænger af true crime podcasts og samtidig har en forkærlighed for historisk indhold, så er denne podcast et godt valg at bruge dine næste lyttetimer på.

Følsom

Cover af podcasten Følsom
Følsom / Foto: Podimo

Charlie Chrie og Jean Von Baden er værter i podcasten Følsom. Charlie og Jean kommer fra to vidt forskellige baggrunde, og har vidt forskellige livserfaringer. Det gør, at de komplementerer hinanden utroligt godt i forhold til at hjælpe deres lyttere med forskellige dilemmaer og spørgsmål.

Nu tænker du måske – er det her endnu en brevkasse podcast? Ja, det er det. Men dog en mere seriøs og anderledes en af slagsen. Charlie har etiopiske forældre, der er flygtet fra krig, men er selv vokset op i Ringsted. Han har i dag en Master i psykologi. Jean kommer fra en baggrund med misbrug af stoffer og alkohol, men en dag valgte han, at det skulle være slut. I dag er han uddannet psykoterapeut og misbrugsbehandler.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Mænd der ødelægger kvinder’ er en grusom fortælling, man ikke lige glemmer

Derfor dykker denne podcast også ned i nogle af de mere dybe og angstprovokerende samtaler. De to mænd vil gøre alt for at hjælpe deres lyttere på rette spor, og få dem til at se mere positivt på livet.

I første afsnit møder vi William, der har nogle seriøse tillidsproblemer. Dette går ud over hans hverdag og relationer. Lyt med og find ud af, hvordan Charlie og Jean hjælper William med hans problemer.

Radio Tour

Radio tour cover
Radio Tour / Foto: Podtail

Vi afslutter denne top 3 over podcasts, du skal lytte til hos Podimo i september med en podcast om sport. Men det er ikke hvilken som helst sport, som trioen Peter, Brian og Thomas diskuterer. Det er nemlig den sport, der har bragt hele Danmark tættere under sommerens gang: Cykling.

LÆS OGSÅ: 5 podcasts til dig, der elsker fodbold

Efter Jonas Vingegaards – manden, der tog hele Danmark med storm under 3 ugers cykling i cykelsportens største begivenhed, Tour De France – sejr denne sommer, er vi sikre på, at cykling har fået en ny betydning i det danske samfund. Og så kan det jo sagtens være, at flere af jer vil lytte med på en podcast med cykling i fokus.

Hver uge vender trioen ugens højdepunkter inden for cykling, og giver dig nogle af de bedste røverhistorier fra landevejen. De inviterer også gæster fra cykelverdenen ind i studiet, for at kunne give dig et endnu bedre indblik i, hvad sporten egentlig går ud på, samtidig med at du får et indblik i facaden bag cyklisterne og deres vej frem i cykelverden.

Lyder det interessant? Så hop ind på Podimos app og lyt med.

Podimo

Din personlinge podcast-app
  • Hundredvis af eksklusive podcast – kun tilgængeligt på Podimo
  • Nemt at finde og følge de bedste podcasts
  • Playlister med anbefalinger fra vores redaktion
  • En masse gode lydbøger
  • Stort børneunivers
  • Ubegrænset lytning
  • Personligt bibliotek

…og meget meget mere.

Logo banner podimo

LÆS OGSÅ: 5 podcast du bør høre, hvis du elsker film og serier

LÆS OGSÅ: Månedens tip: Gode true crime podcasts

Total
17
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like