3 podcasts, du skal lytte til på Podimo i påsken

Podcast ukraine på forsiden
Ukraine på forsiden / Foto: Podimo

Påsken er lige om hjørnet, så lad os guide dig til gode podcasts, du kan slappe af med på dine fridage.

Har du lyst til at lytte til noget nyt og spændende i disse dage? Så har vi de helt rigtige bud til, hvilke podcasts du skal lytte til i påsken på listen herunder.

Du finder de nedenstående podcasts hos vores samarbejdspartner Podimo. Er du ny kunde hos Podimo, kan du få adgang til alt indhold for blot 9 kroner den første måned.

Ukraine på forsiden – med Poul Madsen

Ukraine på forsiden / Foto: Podimo

Krigen i Ukraine præger alle forsider og nyheder i øjeblikket, hvilket er helt forståeligt. Der er tale om en situation, som påvirker os alle på den ene eller anden måde. Og vil du gerne holde dig opdateret på situationen i Ukraine, der nok ikke stopper lige foreløbig, kan du med fordel tilføje podcasten Ukraine på forsiden til din lytteliste.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Podcast anbefaler: 5 podcasts du skal høre i april

Normalt går podcasten under navnet På forsiden, men i denne tid har menneskerne bag valgt at dedikere sendefladen til situationen i Ukraine. Du kan derfor forvente at blive holdt opdateret om det seneste nye, samt høre diskussioner om, hvad det næste træk kan blive.

Hver mandag til torsdag diskuterer Poul Madsen, sammen med eksperter og gæster, dagens vigtigste updates fra krigszonen. Det kan være svært at følge med i nyhederne døgnet rundt, og derfor udvælger værterne i denne podcast de tre mest væsentlige nyheder og diskuterer dem bredt.

Momentet

Cover Momentet podcast
Momentet / Foto: Podimo

Momentet er en ny podcast på Podimo, og den er allerede meget populær blandt lytterne. Du behøver ikke at være en dediceret sports-nørd for at finde denne podcast interessant.

Podcasten Momentet går i dybden med nogle af historiens største sportshistorier. Du kommer til at høre om alt fra tennis, fodbold og motorsport til kortspillet Bridge. Historierne spænder vidt og bredt, også bagom sporten og vilde historier herfra.

LÆS OGSÅ: True crime: de mest populære på Podimo lige nu

I første afsnit af Momentet taler vært Thomas Klinkby og gæstevært Tommy Heisz om en tragedie, der ellers aldrig bliver talt om. ”Den glemte tragedie” er ikke kun en vanvittig historie. Den handler også om vores kære danske fodboldlandshold og et flystyrt, der rystede hele Danmark tilbage i 1960.

SEJR

Cover sejr podcast
Sejr / Foto: Podimo

Sejr, styrt, genoprejsning, styrke. Hvad skiller fårene fra bukkene, når vi kommer under pres fysisk og mentalt? Hvad får de hårdeste elite-cykelryttere til at presse citronen og give den en ekstra skalle, når løbet bliver hårdt og de fleste ville have bukket under for presset?

Kampen på cyklen kan for nogle afspejle livet – en survival of the fittest mentalitet. En kamp hvor en sølvmedalje ikke nødvendigvis er noget at fejre, da guldet er den eneste ambition.

LÆS OGSÅ: 3 podcasts, du skal lytte til på Podimo i foråret

I podcasten tager vært Bastian Emil Goldschmidt dig i hånden, og dykker ned i de mange spørgsmål, der kan opstå under sådant et cykelløb. Han dykker også ned i, hvilken mentalitet der skal til for at blive den bedste. Hvert afsnit er med en ny aktuel gæst i studiet.

Savner du lidt motivation til at komme ud på din løbetur? Så kan du her nuppe nogle gode mentale tips og tricks fra de bedste i cykelverdenen.

Er du allerede medlem af Podimo? Så kan du nu give 2 gratis måneder medlemskab til dem du holder af. Du får selv 1 gratis måneds medlemskab for hver ny tilmelding!

Podimo

Din personlinge podcast-app
  • Hundredvis af eksklusive podcast – kun tilgængeligt på Podimo
  • Nemt at finde og følge de bedste podcasts
  • Playlister med anbefalinger fra vores redaktion
  • En masse gode lydbøger
  • Stort børneunivers
  • Ubegrænset lytning
  • Personligt bibliotek

…og meget meget mere.

Logo banner podimo

LÆS OGSÅ: 5 podcasts om seriemordere, du bare skal høre

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Du kender typen’, og du kender konceptet

Total
4
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like