3 podcasts, du skal lytte til på Podimo i august

Spirituel med Rikke Hertz cover
Spirituel med Rikke Hertz / Foto: Podimo

Endnu en gang er vi klar til at guide dig til fede lytteoplevelser hos Podimo!

På vores top 3 liste over podcasts, du bør lytte til på Podimo i august, finder du spiritualitet, business, relatérbare emner og naturligvis også en god (og ny!) true crime anbefaling.

De nedenstående titler er alt, du har brug for, mens du vender tilbage til hverdagen efter en (forhåbentlig) afslappende sommerferie.

Opret dig hos vores samarbejdspartner Podimo og få adgang til alle de nedenstående titler. Podimo giver alle nye kunder 30 dages gratis lytning.

Om søndagen græder vi

Om søndagen græder vi podcast cover
Om søndagen græder vi / Foto: Podimo

Vi kender det alle sammen. Ugen er ved at være ved vejs ende, og det betyder, at mandag kalder lige rundt om hjørnet. Søndag er en dag, hvor man kan reflektere over ugens begivenheder, men også en dag der er forbundet med angst og ensomhed for mange.

LÆS OGSÅ: 5 podcasts du skal høre, hvis du nyder autentiske fortællinger

Hella Joof og Marie Louise Tüxen er værter i podcasten Om søndagen græder vi. Hver søndag udkommer der et nyt afsnit, hvor de taler om forskellige emner, som vi alle kan relatere til i hverdagen. De afslutter hvert afsnit med skønsang, og man er sikret et godt humør resten af dagen.

Lyt til en givende podcast med to skønne kvinder, der gerne vil gøre din søndag lidt bedre med nogle gode samtaleemner. P.s. der er rigeligt med afsnit at kaste sig over!

Spirituel med Rikke Hertz

Spirituel med Rikke Hertz cover
Spirituel med Rikke Hertz / Foto: Podimo

Rikke Hertz er en populær spirituel erhvervsrådgiver / clairvoyant. For at komme til en konsultation med Hertz, skal du vente i flere år, da hun har lange ventelister. Hun rådgiver bl.a. topledere og nogle af de største ikoner i dansk erhvervsliv.

I podcasten Spirituel med Rikke Hertz bliver der gået i dybden med nogle af hendes bedste værktøjer, og så kan du være med på sidelinjen, når Hertz udfører sine “readings”. Du behøver altså ikke købe dig til en privat konsultation og vente i flere år, hvis du blot lytter med til podcasten Spirituel med Rikke Hertz.

LÆS OGSÅ: 5 podcasts til dig, der interesserer dig for business

Har du gjort dig nysgerrig på podcasten? I så fald kan du lytte med hos Podimo. Er du ny kunde hos Podimo, får du de første 30 dage gratis. Derefter koster et abonnement 59 kroner om måneden – helt uden binding!

Dobbeltliv og løgne

Dobbeltliv og løgne cover
Dobbeltliv og løgne / Foto: Podimo

Den sidste anbefaling på denne liste er til alle jer, der foretrækker at lytte til true crime podcasts. I podcasten Dobbeltliv og løgne kan du høre om vilde historier om personer, der svindler, snyder og bedrager.

Podcasten beskæftiger sig med folk, der lever et dobbeltliv så troværdigt og utroligt, at næsten ingen ser bedraget komme. F.eks. hører vi om en falsk enke og ”overlever” fra angrebet på World Trade Center i 2001, der har formået at bedrage hundredvis af mennesker.

LÆS OGSÅ: 3 podcasts om ufattelige svindelsager

Hvorfor lever nogle personer et dobbeltliv? Er det ensomhed? Vil de gerne bygge en anden identitet op og være noget for andre, som de måske i virkeligheden ikke er? Én ting er sikkert, denne podcast sætter mange spørgsmål i gang!

De vanvittige historier er selvfølgelig baseret på virkelige hændelser. Bedragerne er kun blevet taget i løgnen, efter at have begået fejl – ellers var de nok aldrig blevet fanget.

Dobbeltliv og løgne er en relativt ny podcast, da det første afsnit udkom i maj. Men der er nu stadig en god håndfuld afsnit at begynde på allerede nu.

Podimo

Din personlinge podcast-app
  • Hundredvis af eksklusive podcast – kun tilgængeligt på Podimo
  • Nemt at finde og følge de bedste podcasts
  • Playlister med anbefalinger fra vores redaktion
  • En masse gode lydbøger
  • Stort børneunivers
  • Ubegrænset lytning
  • Personligt bibliotek

…og meget meget mere.

Logo banner podimo

LÆS OGSÅ: Månedens tip: Gode true crime podcasts

LÆS OGSÅ: Husker du ‘Muldvarpen’? Nu kommer fortællingen om manden bag Mr. James i ‘Partners in crime’

Total
1
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like